Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
csakegylany

Bátorság....vagy idióta?!

csakegylany · 4 hónapja
Egyik délután közösségi oldal lapozgatása közben észre vettem hogy a sógorom ( G...) kisfia megsérült és aggodó posztokkal halmozzák el. Én is rá kérdeztem hogy mi történt és hogy van.... szót szót követve beszélgetés lett belőle. Tudtam hogy nekik sem fényes a házasságuk...a feleségéről már az a hÍr járta hogy csalja...ő meg egy papucs hogy nem hisz senkinek. Gondoltam jobb lehetőségem úgysem adódik hogy elmondhassam h vágyom rá....lesz ami lesz.
Célzásokat tettem elösször hogy én nem bántanám..én örülnék ha az én férjem is ilyen lenne stb....de semmi...mintha nem vette volna észre...hétköznapokról dumált tovább. Gondoltam komolyabbra veszem.....le Írtam hogy éhezik a testem és tudom hogy az övé is......és mennyire dögös pasi és akarom.... de ő semmi.... mintha vicceltem volna..de nem. éreztem hogy a testem a gondolatokra reagálni kezdett. Hirtelen ötlettől vezérelt cselekedetem volt...és meztelen képet küldtem...természetesen hátulról....hosszú fekete hajam fenekem érve .....még én is elcsodálkoztam magamon hogy két gyerek után ilyen szexy vagyok. 
És igen.....leesett neki hogy akarom. jött a hű...haaa. kaptam egy képet én is. Azt hittem hogy megáll a szÍvem. gyönyörű férfiassága meredezett..elöntött a forróság...érezni akartam.....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!